– і тому  в Театрі так люблять відзначати свято усіх закоханих. Артисти понад усе  прагнуть сповнити серця кам’янчан радістю та надією. Театр має дві сцени і значить подвійну можливість звеселяти серця глядачів. На усіх,  хто хоче провести 14 лютого по-особливому незабутньо, чекатимуть  сюрпризи:

На Новій сцені о 17:00 – вечір-валентинка «Обираємо кохання». Хтось з великих сказав: «Все, до чого не торкнулося кохання, залишається безбарвним…». Ми погоджуємося із цим твердженням, тому і «ОБИРАЄМО КОХАННЯ». Запрошуємо кам’янчан провести цей вечір з нами. Постановник – заслужений діяч мистецтв України Олександр Варун. Режисер – майстер на вигадку. Кожна його робота відрізняється оригінальністю та інтуїтивним розумінням естетичних потреб глядачів. Перед початком концерту та в антракті очікується багато цікавинок.

Спеціально до Дня Святого Валентина  відновлюється ульотна комедія «Любов, любов, або Як ми влетіли».  Подія очікувана, адже комедія полюбилася  кам’янчанам і не тільки … із цією виставою Театр дуже вдало гастролював країною.

Заслужений артист України Олег Волощенко грає легковажного Бернара, його норовливу служницю – Марина Юрченко, чарівних стюардес Марту та Мері – Вероніка Полєва та Вікторія Тютюренко. За грою акторів завжди цікаво спостерігати. Щоразу вони знаходять нові нюанси, які знов і знов вражають шанувальників вистави. Але будуть і нові обличчя. Увага! – 14 лютого в «ульотній комедії» відбудеться дебют Максима Монастирського та Ольги Онискевич!   Актори  вже встигли запам’ятатися глядачам своєю грою в інших виставах і от, нарешті, ми побачимо їх у цій. Максим гратиме Робера – товариша головного героя. Ольга – третю «наречену», стюардесу авіакомпанії «Air France» Мішель. Цікаво подивитися як артисти впораються з новими ролями, чим збагатять образи, які їм довірено зіграти.

У виставі багато жартів, почуттів пристрасних та романтичних. Початок о 18:30 на Основній сцені. У фойє ж на глядачів чекатимуть сюрпризи для закоханих…

Альона Карапиш,

начальник прес-служби