Просторе і затишне приміщення кафе Нової сцени Театру ім. Лесі Українки – чудове місце для проведення різноманітних свят та урочистих подій. Запит на такі заходи в нашому місті існує постійно, а особливо загострюється під кінець навчального року, коли настає час для випускних свят у дитячих садочках, а також для учнів, що завершують навчання у початковій та середній школах.

Оскільки до театру регулярно звертаються мешканці міста з проханням провести те чи інше дитяче свято, вирішено запровадити цю послугу на постійній основі. Отже віднині Театр ім. Лесі Українки пропонує кам’янчанам звертатися за допомогою, якщо є потреба в організації та проведенні дитячих свят, випускних, днів народження. Звісно ж, високий професійний рівень гарантуємо!

Наразі у театру є можливість здійснити майже будь-які бажання замовника. Потрібен оригінальний сценарій? Хочеться оформити свято повітряними кульками? Можливо, не завадить прикрасити обличчя гостей аквагримом? А може, є сенс замовити шоу мильних бульбашок? Які будуть ігри, конкурси, квести, в образах яких героїв предстануть актори-аніматори, під яку музику проводити дискотеку, які страви включити в меню – всі нюанси проведення свята можна обговорити за телефоном (067) 622 58 55.

Дзвоніть, узнавайте, замовляйте! У вас свято – у нас рішення!