«Золотий голос Кам’янського» – так з любов’ю називають у місті Наталю Шарай. Майже 40 років служить Наталя в нашому театрі. Прийшла сюди після закінчення Дніпропетровського державного музичного училища ім. Глінки в 1980 році. Брала участь у всіх музичних виставах  театру, грала і чисто драматичні ролі, але більше за все полюбилася глядачам, за виконання вокальних творів у числених концертних програмах.    Її репертуар – це сотні творів найрізноманітніших жанрів. Це десятки естрадних пісень,  романси,  арії з опер і оперет, джазові композиції, українські народні пісні.  ЇЇ чарівному сопрано підкорюються такі складні твори, як «Казки Віденського лісу» Йоганна Штрауса, арія Цариці ночі з «Чарівної флейти» Моцарта, вальс Джульєтти з опери «Ромео і Джульєтта» Шарля Гуно.  Якщо про український репертуар –  це чарівний «Солов’їний романс» Кос-Анатольського. Є твори, які вона співає французькою та італійською мовами.

Кращі твори з різноманітного репертуару вокалісти увійшли в концерт-бенефіс Наталі Шарай «Від класики до джазу» (1999 р.)  та  сольний концерт «Все пісня скаже» (2018 р).  А 31 січня 2019 року о 18:30  у театрі відбудеться ювілейний вечір  співачки «Мелодії мого життя».

Наталя Шарай – одна з найпопулярніших артисток театру. Її люблять глядачі, цінують професіонали-музиканти, шанують колеги.

Шановна Наталія, вітаємо Вас з ювілеєм!  Бажаємо Вам світитися від щастя, сяяти здоров’ям, отримувати сповна всі блага, які здатний подарувати цей світ, насолоджуватися виконанням бажань, радіти кожному дню, зачаровувати своєю піснею, досягати неможливого, жити, творити, любити і перемагати! Завжди!

Ювілейний вечір Наталії Шарай «Мелодії мого життя» відбудеться 31 січня 2019 року о 18:30.

Прес-служба театру

Інтерв’ю із співачкою “Певица Наталья Шарай: пока не заслуженная, но уже давно народная для каменчан”