В Кам’янському Миколу Ілліча знають, як видатного тренера з  бальних танців, без перебільшення можна сказати, що він був засновником школи спортивного бального танцю в нашому місті.

Народився Микола Дрьомін  22 жовтня 1953 року у місті Іваново. У 1978 році почав працювати у Дніпродзержинську, в Палаці культури ім. Горького, де створив ансамбль бального танцю «Елегія». Цей колектив дуже швидко став популярним, здобув звання народного ансамблю, і підтверджував це звання кожні два роки.  Микола Ілліч виховав не одне покоління танцюристів-бальників, в нього вчилися майже всі нинішні керівники колективів бального танцю у Кам’янському.

Після закриття ПК ім. Горького Микола Ілліч вів гуртки бального танцю у навчальних закладах міста, зокрема у школі № 36 (сучасна назва – ліцей № 1). А в останні кілька років – співпрацював із Театром ім. Лесі Українки, спочатку проводив  заняття з бального танцю з акторами, а потім викладав хореографію  для вихованців театральних студій Творчої Майстерні «Гармонія», яка була створена при театрі. Останні два роки Микола Ілліч створив при Майстерні власну студію – Театр танцю «Дзеркало».

Микола Ілліч Дрьомін залишиться в пам’яті своїх учнів, колег, друзів, як людина надзвичайно добра, чуйна, артистична, безмежно віддана своїй справі.
Колектив Академічного музично-драматичного театру ім.  Лесі Українки глибоко сумує з приводу смерті Миколи Ілліча Дрьоміна і висловлює співчуття його рідним і близьким.