Цьогоріч весна в театрі обіцяє бути особливою і насиченою. Неймовірний калейдоскоп концертів, прем’єр і шоу-програм змінюватимуть один одного. І немов легкий весняний вітерець принесуть глядачам нові враження та свіжі емоції.

А почнеться все з жінок! Добре, по весняному ніжне свято 8 березня, вже само по собі є приводом побувати у театрі. День буде ознаменований грандіозним концертом. Святкова шоу-програма на честь прекрасних жінок «Ти – мрія, ти – весна!» відбудеться 8 березня о 17 годині. Це величезний букет з пісень, танців і чарівної музики.

Прекрасне жіноче свято схоже на перші промені весняного сонця – тепле, ніжне і чарівне.  Таким же чарівним буде вечір для меломанів «Весняний дивертисмент».  9 березня о 17 години відбудеться унікальна подія для нашого міста – відкриття арт-салону Нової сцени «Блакитна вітальня».  Вишуканий інтер’єр, затишні столики, кава, шампанське і найголовніший акцент вечора – віртуозна  гра квартету. Скрипалі Олександр і Юлія Володіни, альтист Олександр Залевський, піаністка Наталя Мороз. Кілька вокальних виступів від Наталії Шарай. «Весняний дивертисмент» стане першим концертом із майбутнього циклу салонних вечорів.

Загальну весняну картину у театрі доповнить постановка моновистави «Маруся Чурай». Такі жіночі образи, як Марусин, належать до числа тих, про кого кажуть: якби їх навіть не було, їх би неодмінно вигадали б. Легенда про Марусю Чурай і досі хвилює творчу уяву багатьох митців. До створення постановки за однойменною п’єсою Ліни Костенко руки доклали теж видатні жінки. Режисер-постановник народна артистка України Лідія Кушкова, виконавець – заслужена артистка України Марина Юрченко. Прем’єра моновистави відбудеться 9 березня о 17 годині.

Під час легкого подиху весняного вітерцю золоті хіти року на сцені театру будуть схожі на ураган пристрастей та емоцій. Автором проекту ROCK SHOW виступив Євген Босенко, який інтригує своїми неординарними ідеями та виступами. Традиційно вивірене до дрібниць шоу з чудовим світлом, з костюмами і концептуальними візуальними образами від режисера-постановника, заслуженої артистки України Ірини Чваркової. У цьому гарячому коктейлі задіяні чудові музиканти і артисти театру: Руслан Куксенко, Вероніка Польова, Дмитро і Віктор Назаренки, Ігор Сухий, Богдан і Олександра Діденко, Олександр і Юлія Володіни, Наталя Мороз, Володимир Ципуринда. Відчути атмосферу цього нескінченного драйву можна буде 16 березня о 17 годині.

Березневі сюрпризи на цьому не закінчуються. Щосуботи о 12:00 на Новій сцені театру проходитимуть дитячі вистави, а квитки можна буде придбати за пільговими цінами.

Чи цікаво вам «Звідки беруться діти?» 17 березня цю виставу можна буде подивитися лише за 40 гривень.

Як, то кажуть: «Вишенька на торт!». Щорічний фестиваль Придніпров’я «Січеславна-2019» також припадає на цей гарячий місяць. Два дні поспіль 21 та 22 березня на розсуд професійного журі та глядачів театр виставляє дві вистави «Таємниці Мадридського двору» і «Потвора».

А всю цю розсип березневих театральних перлин довершить Фестиваль вистав головного режисера театру заслуженого діяча мистецтв України Сергія Чулкова. П’ять постановок до ювілею: ульотна комедія «Любов, любов, або Як ми влетіли»; оперета «Летюча миша»; комедія «Тартюф»; музична комедія «Ханума» і музична мелодрама «Наталка Полтавка». А вже 5 квітня, саме в день народження Сергія Анатолійовича відбудеться прем’єра вистави «Лев узимку» за історичною п’єсою американського письменника Джеймса Голдмена.

Так, що майбутній березень обіцяє багато цікавого. Чекаємо в театрі!

Прес-служба театру