Ось і закінчився ще один рік навчання в нашій Творчій майстерні «Гармонія»! І є така добра традиція у цей період готувати звітні вистави і театралізовані концерти. Старша група під керівництвом Валентини Галенко показала виставу «Чорний список Катьки Чумакової» за п’єсою Дмитра Кочеткова. У виставі, діти віком від 13 до 17 років, розповіли про невміння дружити, і про те, як чотири дівчинки-підлітка, граючи, заносять в «чорний список» людей, яких вони б вважали за краще ніколи не бачити. З боку тінейджерів це не більше ніж жарт, але потім почали розвиватися дуже містичні події. Ця недитяча драма дала поживу для роздумів не тільки юним артистам, а й їхнім батькам, які прийшли подивитися на своїх дітей та придбані у театральній студії навички.

Ще однієї недитячої теми торкнулися вихованці середньої групи, під керівництвом Людмили Соляник, показавши виставу Надії Сакмарової «Зал очікування». Герої історії застрягли на невеликій залізничній станції. І щоб виїхати звідти, їм довелося покопатися в своєму житті, аби побачити, коли ж вони пішли з вірного шляху і чим насправді мріяли займатися.

Ще три групи Людмили Соляник звітували перед батьками виставами  «Кицин дім» С. Маршака,  «Кошеня на снігу» Ю. Кіма та «Срібна ялинка» Р. Гершзона.

А звітний період  за 2020-2021 учбові роки завершився грандіозним гала-концертом в постановці заслуженої артистки України Ірини Чварковой. Так, що, все було по-дорослому і на професійному рівні. У концерті взяли участь всі студійці: від наймолодших, які тільки починають свій захоплюючий шлях в дивовижний світ театру, до випускників студії. Юні артисти в повній мірі розкрили свої акторські й вокальні здібності, продемонструвавши здатність до імпровізації і творчої уяви.

Та незважаючи, на те що заняття в студії вже закінчилися – попереду ще є робота, репетиції і поїздка на ІV Всеукраїнський Відкритий театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казки України», який пройде в Бердянську з 4 по 6 червня! Вихованці заслуженої артистки України Марини Юрченко та Максима Монастирського представлять на фестивалі музичну казку за мотивами творів Всеволода Нестайка «Сонце серед ночі».

Бажаємо всім подальших творчих успіхів, добра і розуміння в дружній театральній родині. До нової зустрічі!

А записатися на заняття в Творчу майстерню «Гармонія» можна вже сьогодні. Групи будуть формуватися в вересні, тоді ж і розпочнуться заняття. Розподіл по групах здійснюється за віковими категоріями з урахуванням досвіду і здібностей дитини. Програма розрахована для дітей від 5 до 17 років, що дає можливість постійно вдосконалювати свої навички і розвиватися.  Запис бажаючих за телефоном: +38 (097) 564 30 01 або безпосередньо на ресепшені Нової сцени

«Гармонія» – це не просто місце де проходять гуртки за інтересами. У творчій майстерні дитина отримує безцінний досвід від професійних акторів і педагогів. Уроки акторської майстерності допомагають підняти самооцінку, набути впевненості в собі і розкрити творчий потенціал. У комплексі з акторською майстерністю тут проходять заняття з хореографії та вокалу. І за час навчання діти отримують всебічний розвиток, розкривають сильні і слабкі сторони своєї особистості, що дає впевненість у собі і в майбутньому полегшує вибір професії. І навіть, якщо дитина не планує пов’язати своє життя з театром, придбанні знання назавжди з ним залишаться.