Відзначаючи з друзями або в колі сім’ї перший з майбутніх 365 днів нового 2018-го року, не забудьте правильно розрахувати свої сили, а також – запланувати святкову культурну програму!

Ми вже писали про новорічні вистави для дітей на Основній і Новій сценах Театру ім. Лесі Українки. Але і дорослу публіку нам є чим порадувати.
Вже 2-го січня кам’янчани зможуть продовжити весело відзначати Новий рік в театрі, прийшовши на комедію “Папа в павутині” за п’єсою Рея Куні. На глядачів чекає не тільки фантастична історія з життя лондонського таксиста-двоєженця, перетворять в новорічному дизайні затишні інтер’єри, а й музична прелюдія перед початком вистави, а також привітання та сюрпризи.
7 січня запрошуємо городян на різдвяний концерт “Добрий вечір”. Різдво – свято радості, любові, доброти і милосердя. У цей день відкриваються небеса, в цей день розкриваються серця і здійснюються дива. А ще в цей день починаються Святки – дванадцять веселих святкових днів «від зірки і до води», від Різдва Христового до Водохреща.
Для артистів, танцюристів, музикантів, режисерів, художників різдвяний вечір – це ще і найважливіша – перша – прем’єра в новому році. Щоб створити особливу піднесену і радісну атмосферу Свята, ретельно продумують сценарій, готують нове сценічне оформлення та костюми (художник Наталя Косенко), розучують нові пісні і оркестрові номери (хормейстер Ірина Шульга, диригент і музичний керівник Євген Куров), ставлять нові танці (балетмейстер Наталія Клішина).
Цього року автор сценарію і режисер різдвяного концерту Борис Рева займе в концерті популярних артистів Театру ім. Лесі Українки: заслужену артистку України Світлану Комарову, Євгенія Босенко, Тетяну Білянську, Богдана Діденко, Юлію Жиліну, Олександру Івлюшкіну, Ольгу Онискевич, Тетяну Петренко, Вероніку Польову, Юрія Субота, Вікторію Тютюренко. У концерті візьмуть участь артисти балету та оркестр театру.
Дуже хочеться, щоб зустрівшись в театрі, і артисти, і глядачі відчули особливий, крилатий і світлий дух Різдва …
Поставити в святковій новорічній симфонії правильний, красивий і веселий заключний акорд найкраще в невимушеній, доброзичливій, жартівливій і романтичній атмосфері театрального шоу, яке називається «Нехай завжди буде свято!». Це своєрідний «святковий бонус» – ялинка для дорослих, які в душі все одно діти. Радість, веселощі, приємні сюрпризи, зустрічі з улюбленими артистами і знайомство з новими, а також незмінний гостинний прийом в святково прикрашеному театрі подарують гарний настрій і заряд оптимізму. Автор сценарію і режисер концерту Юлія Мороз (Київ).
Вартість квитків на всі вечірні новорічні вистави від 60 до 150 гривень. Не відкладайте на потім, телефонуйте в касу театру прямо сьогодні! З наступаючим!

Ірина Федорова,
керівник літературно-драматургічної частини театру