Для дітей похід до театру разом з батьками — це яскрава подія, яка надовго залишиться в пам’яті.  Діти, на відміну від дорослих, ще вірять у дива, у казкових героїв і в те, що добро зрештою обов’язково перемагає зло. Якщо дитина дивиться вдома або в кінотеатрі мультфільм, її та героїв розділяє екран. А у театрі діти бачать, що їхні улюблені герої справжні, вони живі – до них можна доторкнутися і навіть поговорити з ними. Крім того, у відвідуванні дітьми театру є ще один важливий момент.  Перебуваючи в залі поряд зі своїми однолітками, дитина не тільки долучається до культури, вчиться цінувати прекрасне і співпереживати героям, а ще й отримує навички спілкування в незнайомому колективі. Таким чином, відвідування театру сприяє інтелектуальному, емоційному та соціальному розвитку дітей.

Щонеділі в афіші нашого театру – вистави, створені для спільного перегляду дітей і дорослих.  Починаються вони у зручний час, завжди об 11:00

Хочемо познайомити вас з “дитячим репертуаром” квітня.

2 квітня,  на Основній сцені – музична казка для всієї сім’ї «РАПУНЦЕЛЬ» за мотивами творів всесвітньо відомих казкарів – братів Грімм.

Рапунцель – це дівчинка з довгим білявим волоссям, яку ще немовлям викрала зла чарівниця Матінка Готель та ув’язнила у високій неприступній вежі. Справа в тому, що волосся Рапунцель має чудодійну силу, воно зцілює рани та повертає молодість!. Так би й жила Рапунцель у повній ізоляції від усього навколишнього світу, так би й вважала себе завжди дочкою Матінки Готель, якби не хоробрий та відчайдушний злодюжка Юджин, який випадково потрапив до вежі. Далі на героїв чекало не одне випробування перш ніж відкрилася правда, зло було покаране, а юнак і дівчина знайшли своє щастя

9 квітня, на Новій сцені дітки побачать музичну казку «КРИЖАНЕ СЕРЦЕ» про сестер-принцес Ельзу та Анну. У юної Ельзи є магічна здатність керувати холодом. Вона легко може створювати лід і сніг, але одного разу випадково заморозила рідну сестру і ледь не вбила її. Після цього Ельза вирішила ні с ким з близьких не спілкуватись, щоб не завдавати їм шкоди. Так тривало до того часу, як Ельзі, після смерті батька, довелося очолити королівство Арендель.

Музичну казку «ТРОЄ ПОРОСЯТ», сюжет якої ґрунтується на історіях з англійського фольклору, нашим наймолодшим глядачам ми покажемо на Основній сцені театру 30 квітня об 11:00.

Головні герої цієї казки веселі братики Ніф-Ніф, Наф-Наф та Нуф-Нуф  відкриють секрет, що потрібно робити, щоб не боятися навіть страшного сірого вовка. І доведуть, що справжні друзі – дорожчі за золото, а кращий будинок той, який побудований своїми руками.

Також хочемо нагадати, що в нашому театрі працює дитяча ігрова кімната, в якій ви можете залишити ваших дітей під час перегляду вечірніх вистав та концертів. В кімнатах є все для розваг діток різного віку: іграшки, розмальовки, кольорові олівці, настільні ігри. Доглядають дітей фахівці з відповідною освітою та досвідом роботи та спілкування з дітьми. Про намір скористатись цією безплатною послугою, повідомляйте, будь ласка, не менш як за 4 години до початку вистави за телефоном: 067 638 1409