Напередодні нового року ми всі чекаємо дива. І воно обов’язково трапляється: всюди, ніби самі собою, загоряються гірлянди і яскраві вогники, на всіх кутах починають продавати духмяні ялинки. Всі занурені в приємну метушню – закупити подарунки, спланувати відпочинок для дітей і для себе.  Але давно перевірено – справжній  новорічний настрій приходить лише тоді, коли побуваєш в театрі!

Як завжди Театр ім. Лесі Українки приготував цікаву і різноманітну програму новорічних видовищ.

Перш за все, ми потурбувалися про юних кам’янчан. На Основній сцені з 21 грудня  до 9 січня   відбуватиметься показ нової вистави «Рапунцель» за мотивами казки братів Грімм. Захоплюючу історію про красуню-принцесу з цілющим волоссям і її надзвичайні пригоди ставить молодий, але вже відомий режисер Артур Прокоп’єв.  Наш театр запропонує глядачам сучасний погляд на класичну історію, з непередбаченими сюжетними поворотами, яскравими декораціями і костюмами, добрим гумором, прекрасною музикою, піснями й танцями. Вистава стане справжнім новорічним подарунком для дітей і дорослих.

На Новій сцені в дні новорічних свят діток чекають аж дві вистави. Перша – «Легенда Нарнії» за повістю К. С. Льюїса «Лев, Чаклунка і платтяна шафа» з циклу «Хроніки Нарнії» буде  представлена 28, 29, 30 грудня і 4, 5, 6 січня.   Це вражаюча і глибока історія про те, як четверо дітей  опинились в чарівній країні Нарнії, де звірі й птахи говорять і мислять подібно людям, а в лісах живуть гноми і велетні, фавни і кентаври і де раніше  завжди панували любов і доброта. Над постановкою працює заслужена артистка України Марина Юрченко. У виставі зайняті артисти Театру ім. Лесі Українки і вихованці старшої групи театральної студії Творчої майстерні «Гармонія»,  які вже четвертий рік осягають секрети акторської майстерності.

Тільки 2 дні – 2-го і 3-го січня на Новій сцені відбудеться показ вистави «Чарівна ніч, або Коли оживають іграшки». Минулого року ця яскрава музична казка (режисер – заслужена артистка України Ірина Чваркова), дія якої відбувається в новорічну ніч, вперше зустрілася з глядачами і дуже сподобалася як дорослим, так і юним театралам. Тому театр вирішив і цього року включити її до святкової програми.

Щорічно в святочні дні Театр ім. Лесі Українки представляє нові концертні програми до  Різдва  і Старого Нового року. Дотримуючись цього доброго  звичая  початок 2020- го театр відзначить двома новими святковими шоу-програмами. Різдвяний концерт «І сходять ангели з небес…» відбудеться  8 і 18 січня. Автор сценарію і постановник цієї програми – заслужений діяч мистецтв України Віктор Попов.

А 13 і 14 січня театр запрошує на «староноворічне» шоу «Сяйво зірок». Цей своєрідний «святковий бонус» – ялинка для дорослих, які в душі все одно залишаються дітьми.  Радість, веселощі, приємні сюрпризи, зустрічі з акторами, які давно полюбилися і знайомство з новими, а також незмінний привітний прийом в святково прикрашеному приміщенні – подарують  гарний настрій і заряд оптимізму. Ставить програму заслужений діяч мистецтв України Олександр Варун.

Увага! Ціни на квитки і точний розклад показу новорічних дитячих вистав і концертних програм для дорослих  ви можете узнати на нашому сайті в розділі «Афіша». А також – заздалегідь придбати квитки на вистави онлайн.  Довідки за телефоном: 068 68 07 430

Свято наближається! Подаруйте собі яскраві і незабутні театральні враження!