31 березня на Основній сцені театру ми покажемо моношоудраму «Мерилін Монро. Солоденька», головну роль у якій виконує заслужена артистка України Світлана Сушко. На жаль, через обставини воєнного часу, ця чудова вистава про яскраве життя і складну долю однієї з найвідоміших жінок другої половини XX століття довгий час була відсутня у репертуарі нашого театру. Проте ми робимо все можливе, щоб не зважаючи на всі складнощі, радувати своїх глядачів гарними виставами, дарувати їм яскраві емоції та позитивний весняний настрій.  І для показу вистави «Солоденька» обрали березень зовсім не випадково. Річ у тому, що цей перший весняний місяць став по-справжньому доленосним у житті легендарної білявки.

Прорив у кінокар’єрі молодої актриси Норми Джин Бейкер (справжнє ім’я Мерилін Монро) стався саме у березні 1948 року, коли вона підписала контракт із відомою кіностудією студією Columbia Pictures і зіграла  свою першу головну роль у мюзиклі «Хористки».

Вже через три роки 29 березня 1951 року Монро була запрошена на 23 церемонію вручення премії «Оскар», щоб представити переможця в одній з номінацій.

У березні 1953 року актриса отримала премію від журналу Photoplay як «Найпопулярніша зірка». А у березні 1956 року вона взяла свій сценічний псевдонім «Мерилін Монро» у якості офіційних імені та прізвища.

Пік кар’єри та всесвітньої слави актриси припав на 1959 рік, після того, як у березні в прокат вийшов легендарний фільм Біллі Уайлдера «У джазі тільки дівчата», в якому Монро зіграла співачку, на ім’я Цукерочка. Ця роль принесла акторці премію «Золотий глобус» у номінації «Найкраща жіноча роль — комедія чи мюзикл», а журнал Veriety назвав її «комедіанткою з неперевершеним поєднанням сексапільності та таймінгу, що просто неймовірно».

Насправді коротке і яскраве життя Монро було сповнене не лише тріумфів і перемог, але також трагедій, розчарувань і зрад, які вона намагалася приховувати від преси та оточення. Наша вистава дозволяє глядачам подивитися на невідому сторону життя актриси, побачити те, що дійсно її турбувало, дізнатися якою ціною вона досягла успіху й визнання та замислитися над тим, чи такою вже солоденькою була її доля.

Чекаємо вас 31 березня о 18:00 на Основній сцені театру.

Отримати довідки та замовити квитки на виставу можна за телефон: (067) 638-14-09

Студенти можуть купити квитки на виставу зі знижкою 50%!