Юні актори з Творчої майстерні «Гармонія» театральної студії під керівництвом заслуженої артистки України Марини Юрченко брали участь у ІІІ Всеукраїнському відкритому театральному фестивалі  дитячих та юнацьких колективів «Казки України» і стали переможцями. Ми отримали дипломи в номінаціях “Краща сценографія” (художник Алла Михальчук та відеоінженірінг – Ілларіон Іванов), «Кращий дует» Ясміна Курбанова і Вікторія Новак за виконання ролі Люсі і містера Тамнуса та отримали спеціальний приз “Приз глядацьких симпатій” за казку «Легенда Нарнії».

Цьогоріч фестиваль проходив дистанційно з 28 по 30 серпня і показ вистав відбувався онлайн за допомогою каналу YоuTube . Журі оцінювали 17 вистав, що представили дитячі колективи з 11 областей України.  Впродовж 10 днів казки були доступні для перегляду. Нашу виставу переглянули 2 400 глядачів і ми отримали 650 вподобайок та безліч коментарів.

Марина Юрченко, заслужена артистка України, керівник театральної студії Творчої майстерні «Гармонія»

Дорогие друзья, благодарим всех, кто поддержал нас на Всеукраинском онлайн фестивале “Казки України “. Мы получили диплом в номинации “Лучшая сценография” – браво Алла Михальчук и Илларион Иванов, лучший дуэт Ясмина Курбанова и Виктория Новак ( Люси и мистер Тамнус)  и, только благодаря Вам, специальный диплом – приз зрительских симпатий❤❤❤

Ясміна Курбанова, учениця театральної студії Творчої майстерні «Гармонія»

Ми як завжди НАЙКРАЩІ !!!  ✌ ✌ ✌Хочу подякувати всім моїм друзям, які підтримали голосуванням нашу виставу “Легенда Нарнії”. На Всеукраїнському Фестивалі “Казки України” крім основних дипломів та призів, наша вистава за кількістю лайків і переглядів на YouTube, отримала Приз Глядацьких Симпатій !!!   СПАСИБІ ВСІМ МОЇМ ДРУЗЯМ ЗА ПІДТРИМКУ !!!!   ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ нашому керівнику Заслуженій Артистці України – Юрченко Марині Павлівні за її ВЕЛИКЕ СЕРЦЕ і за її ЛЮБОВ до кожного з нас !!!