3-го  грудня творчий колектив Академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки м. Кам’янського приїде в Дніпро, щоб показати дніпрянам один із найуспішніших спектаклів свого репертуару, комедію  Джона Патріка «Дивна місіс Севідж». Взагалі, це звичайна практика для нашого театру – один-два рази на місяць виїжджати в інші міста, з виставами або концертами, як то кажуть: “себе показати, на людей подивитися”. Дійсно, спілкування з незнайомою публікою – це завжди справжній екзамен для артистів.

Цього разу показ “Дивної місіс Севідж” відбудеться на сцені Дніпровського національного академічного українського музично-драматичного театру  ім. Т. Г. Шевченка.

Дивакувату, непередбачувану, дотепну вдову міліонера Етель Севідж грає  заслужений діяч мистецтв України, заслужена артистка Казахстану Маргарита Кудіна. До речі для Маргарити Андріївни, одного з найуспішніших театральних менеджерів України, це перше після 20-річної перерви повернення до своєї улюбленої акторської професії.  Разом з нею на сцені чудові партнери: заслужені артисти України Олег Волощенко, Світлана Сушко, Марина Юрченко, Юлія Жиліна,  а також молоді артисти Максим Монастирський,  Маргарита Опашнюк, Ілля Каріков, Євгенія Футинець.

Чи можна бути нещасним або щасливим, маючи мільярдні статки? Чи можуть незліченні гроші скрасити самотність, наповнити життя теплом та турботою близьких та рідних людей,  виконати заповітні бажання? І де в нашому цинічному світі, в якому шелест купюр  став єдиною і незрівнянною музикою, відступає розум і вступає у всевладдя божевілля? Всі ці питання постають у зворушливій, відверто смішній, по-доброму наївній комедії “Дивна місіс Севідж”.

Тож запрошуємо дніпрян 3-го грудня прийти до Театру ім. Шевченка, щоб зануритися у цікавий сюжет та насолодитися яскравою грою акторів!