Літні канікули незабаром. І значить батькам варто вже зараз замислитись як зробити дозвілля їхніх дітей і цікавим, і змістовним, і вражаючим, і корисним водночас. Відповідь очевидна – клуб «Мельпомена», який започаткував у цьому році Театр ім. Лесі Українки в приміщенні Нової сцени.

Клуб – елітарний. Це означає, що у розважальній формі діти відкриватимуть для себе чарівний, загадковий, витончено-прекрасний світ мистецтва в усьому його розмаїтті. Хлопчики та дівчатка малюватимуть, співатимуть, опановуватимуть культуру мовлення, знайомитимуться з основами  акторської та хореографічної майстерності. Дізнаються більше про історію театру. Побувають на уроках сценічного макіяжу. Візьмуть участь у творчій майстерні, в якій магія театру розкриватиметься мовою великого Шекспіра… На власні очі побачать як саме народжується вистава, стануть невід’ємною частинкою цього вражаючого процесу. Увага! Наставниками дітей будуть режисери, актори, майстри зі створення театральних декорацій та гриму, хормейстер, балетмейстер театру.

Клуб гармонійно поєднає у собі творчий розвиток та незабутній відпочинок. Щодня дітям показуватимуть нові вистави-казки, влаштовуватимуть захоплюючі КВЕСТИ!!!

Програма розроблена з урахуванням вікових потреб та інтересів хлопчиків і дівчаток. Передбачене дворазове харчування: обід і полуденок. Усього буде дві групи: від 7 до 9 років і від 10 до 13-ти, 2 зміни: з 11.06.2018 по 24.06.2018; з 25.06.2018 по 08.07.2018.

Клуб працюватиме щоденно, крім суботи і неділі з 9.00 до 17.00 за адресою: вул. Миколи Лисенка, 24 (колишній ПК ім. Горького)

Наприкінці кожної зміни – відкритий урок для батьків. Програма відпочинку і навчання розрахована на 2 тижні. Час пролетить непомітно! БУДЕ ДУЖЕ ВЕСЕЛО!!! Довідки і запис бажаючих: 068-712-00-71. Поспішайте, адже кількість місць обмежена!  

Альона Карапиш