З 2016 року на Новій сцені Театру ім. Лесі Українки працює  творча майстерня «Гармонія».  У творчій майстерні, під керівництвом професійних педагогів і акторів,  діти віком від 5 до 17 років опановують ази акторського мистецтва і максимально розкривають свій творчий потенціал. Заняття в студіях допоможуть не тільки стати творчою особистістю, а й стабілізують емоційну сферу дитини, зроблять її більш цілеспрямованою, уважною і відповідальною.

В театральній студії діти будуть залучені в цікаву гру, спробують себе в нових ролях, зможуть творити і імпровізувати. Вони будуть створювати сценічні образи на сцені і застосовувати  акторські навички в повсякденному житті.

У вокальній студії дітям допоможуть не тільки правильно поставити голос, поступово розкриваючи всю його багатогранність, а й подолати психологічні перешкоди, навчитися вільно триматися на сцені і дарувати радість виконання собі і слухачам.

Заняття в студії сучасного естрадного танцю – це відмінна можливість розкрити творчі здібності дитини, розвинути в ньому бажання самовиражатися красиво і по-своєму. А наші досвідчені педагоги допоможуть їм оволодіти своїм тілом, розвинути координацію, витривалість, придбати гарну постать, граціозну ходу.

Цьогоріч відкривається  нове направлення – театр моди. Тут діти отримають художньо-естетичне виховання, вміння красиво одягатися, створювати свій стиль та імідж. Займаючись в колективі, діти познайомляться з напрямками сучасної моди,  зачісок, макіяжу  та навчаться презентувати одяг на подіумі.

Вперше творча майстерня «Гармонія»  відкриває двері і для дорослих людей. Театральна студія для дорослих надає можливість всім бажаючим пройти навчання, що дозволяє розвинути свій творчий потенціал, долучитися до культури театру. Тут можна з користю провести своє дозвілля, виплеснути енергію, а також знайти нових друзів.

Творча майстерня «Гармонія» оголошує додатковий набір:

  • театральну студію – набір дітей віком від 5 до 17 років;
  • вокальну студію – набір дітей віком від 5 до 16 років.
  • студію сучасного естрадного танцю – набір дітей віком від 5 до 16 років;
  • театр моди (дефіле, зачіска, макіяж) – набір дітей віком від 5 до 14 років;
  • театральну студію для дорослих – без вікових обмежень.

Початок занять вересень 2019 року.

Запис бажаючих за телефонами:  (068) 712 00 71;  (098) 180 18 44 або безпосередньо на ресепшені Нової сцени Театру ім. Лесі Українки (вул. М. Лисенка, 24)