19 грудня велика зала Нової сцени  була вщент заповнена дорослими і дітьми. В День святого Миколая вихованці Дитячої творчої майстерні «Гармонія»  показали глядачам святковий концерт з чудовою промовистою назвою «Я вірю у дива!». Кожна із студій, що входять до складу  Майстерні,  представила у концерті по декілька номерів,  тож програма вийшла великою  і різноманітною,  аж на два відділення. Четверо ведучих впевнено і артистично керували перебігом подій, на сцені як у чарівному  калейдоскопі змінювалися  яскраві картинки, а юні артисти демонстрували свої таланти: співали, танцювали, декламували  вірші й кожен такий творчий номер викликав щирий захват у глядачів та супроводжувався бурхливими оплесками.

Серед юних артистів були і дебютанти, і ті,  що займаються у «Гармонії»  вже кілька років, але всіх об’єднала щира любов до мистецтва, радісне піднесення, бажання подарувати глядачам святковий настрій.

Тож, дякуємо за свято вихованцям “Гармонії”,  всім керівникам театральних, танцювальних та вокальних студій, а також – автору сценарію і режисеру-постановнику концерту заслуженому діячу мистецтв України Віктору Попову.

Хочеться побажати, щоб такі чудові концерти на День святого Миколая стали доброю традицією Творчої майстерні “Гармонія”.