Цього  тижня  на Новій  сцені відбулася низка  ігрових програм для молодших школярів під інтригуючою назвою  «Леді Баг і Супер-Кіт. Новорічні пригоди».

Симпатичні герої популярного мультсеріалу зустрічали малечу у великому просторому фойє.  По сюжету  програми напередодні Нового року  супергерої за допомогою дітей мали спасти світ від злодіїв. А для цього треба було взяти участь і перемогти у веселих рухливих іграх та відповісти на складні  або жартівливі питання. Настрибалися, набігалися та насміялися всі досхочу.

Після того, як мета була досягнена і світ був врятований, діти разом з персонажами мультика відправилися у театральне кафе Нової сцени, де відбулася серпантинна дискотека.

Радісні емоції переповнювали учасників цих святкових програм. Задоволення отримали усі: і актори, які перевтілювалися у героїв мультфільма (а це були Маргарита Опашнюк, Іван Чебан, Ілля Каріков і Юлія Жиліна), і малеча.

Загалом протягом тижня відбулося 10 таких програм, на них побували учні перших та других класів  СШ №44, НВК №24, НВК №3, гімназії №11, гімназії №17, колегіуму №16, гімназії №8.

23.12.2021