Отже, ми відкрили ювілейний театральний сезон, який буде сповнений сюрпризів, подарунків та приємних несподіванок. Розділити з нами цю радісну подію прийшли сотні поціновувачів театрального мистецтва.

Перед початком вистави відвідувачів зустрічали артисти, які щиро вітали городян з довгоочікуваним відкриттям, презентували перший номер газети «Голос театру» і знайомили з репертуаром майбутнього сезону. А гра оркестру створювала приємну атмосферу для зустрічей і спілкування.

Цього дня колектив театру отримав теплі вітання від керівників міста та квіти від  міського голови Андрія Білоусова.

І обіцяний сюрприз – розіграш трьох запрошень на дві особи на спектаклі, що пройдуть в жовтні «Зірковий час», «Таємниці Мадридського двору» та «Маріца».  У 2020-му році ми будемо відзначати три ювілейні дати: 120 років тому була побудована Народна аудиторія (нинішній будинок театру), 85 років тому в Кам’янському заснований перший професійний театр і 40 років виповнюється нині діючому театру. Тож щасливчиками стали глядачі, які зайняли певні місця в залі  – 12-й ряд, 10 місце, 8 ряд, 5-те місце та 4 ряд, 10-е місце.

І далі те, заради чого ми всі ходимо до театру.  Наш ювілейний сезон ми відкрили виставою «Лев узимку» за однойменною п’єсою Джеймса Голдмена. Це інтригуюча і заплутана історія, яка розповідає про справжню духовну близькість і любов. Головні ролі виконують заслужені артисти України Олег Волощенко та Марина Юрченко. Не менш яскраві ролі вийшли у виконанні молодих акторів театру Ольги Онискевич, Максима Монастирського, Руслана Куксенко, Богдана Діденко та Івана Чебана. Прем’єра вистави відбулася 5 квітня, в день 80-річного ювілею головного режисера Театру ім. Лесі Українки Сергія Чулкова.

Дякуємо всім, хто був сьогодні з нами! Ми щасливі, що наш театр відкривають для себе нові глядачі, ми щасливі бачити наших постійних глядачів і друзів, з якими в різний час звело нас життя! Ми щасливі, що ви з нами! І цінуємо це!