Мистецтво дійсно здатне творити дива!
Історична будівля колишнього інженерного клубу, у якому зараз знаходиться Народний музей ДМК, знову, як і 100 років тому, наповнилася життям – звуками живої музики!
На сцені, де свого часу виступав легендарний Федір Шаляпін, 19 лютого відбувся грандіозний концерт зіркових вокалістів України, які виступали у супроводі оркестру Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки.
Зал, який 120 років тому було спеціально збудовано саме для проведення культурного дозвілля, мистецьких заходів, був заповнений глядачами. І стара будівля наче прокинулася від звуків чарівної музики та тривалих оплесків, якими присутні нагородили артистів.
Всі, хто цього вечора стали свідками унікальної події, відчули неймовірний емоційний підйом, а на очах декого навіть блищали сльози. Такі емоції можуть викликати у людях тільки справжнє мистецтво і особлива атмосфера. Атмосфера, притаманна цьому дивовижному місцю. Ведучий концерту, заслужений артист України Олега Волощенко, у фіналі висловив те, що відчували більшість глядачів: «Сьогодні сталося маленьке, але таке потрібне диво. Диво, яке може здійснити тільки мистецтво. Помах руки – і музика стає живою. Живою, як її ноти, як ця сцена, як цей дивовижний зал».