26 січня на Новій сцені Театру ім. Лесі Українки відбулася прем’єра чудової музичної казки “Крижане серце”. У захваті були і діти, і дорослі!
Вітаємо з прем’єрою режисера-постановника заслужену артистку України Ірину Чваркову та  весь творчий колектив, який під її керівництвом працював над постановкою цієї вистави! А наших наймолодших глядачів запрошуємо подивитися цю чарівну казку про сестер-принцес Ельзу та Анну, яка  розтопить будь-чиє серце.
Це історія про те, як сміливі дівчатка разом із друзями Крістофом, Свеном, Олафом-сніговиком  та глядачами потрапляють у вир неймовірних пригод, рятують королівство Арендель, викривають підступи підлого принца Ганса і врешті-решт розуміють, що всі біди і негаразди перемагає справжня любов і дружба.
Яскраві костюми і декорації, пісні, танці, цікавий сюжет із магічними перетвореннями, оригінальна постановка дарують глядачам атмосферу свята.
Діти, які  були в цей день на прем’єрі музичної казки “Крижане серце”, отримали ще один несподіваний і приємний подарунок. Всі бажаючі змогли сфотографуватися з улюбленими героями біля новорічної ялинки.
Обрати дату і купити квитки можна на нашому сайті: https://widget.kontramarka.ua/uk/widget38site7772/widget/index
26.12.2021