У Кам’янському відзначили жінок, які досягли значних успіхів у різних сферах діяльності та своєю справою вплинули на суспільне  життя міста та його розвиток.

Конкурс «Успішна жінка – успішна громада» створено за ініціативи міського голови Андрія Білоусова з метою привернення уваги громадськості до ролі жінки в сучасному суспільстві. Нагородження переможниць відбулося у день народження Кам’янського 18 вересня, у приміщенні Нової сцени Театру імені Лесі Українки.

Заслужена артистка України Марина Юрченко стала призеркою у номінації «Діяч культури та мистецтва». Вітаємо Марину з таким почесним визнанням та бажаємо їй подальших творчих успіхів на сцені театру та цікавих можливостей для розвитку і реалізації майбутніх талантів.

Церемонія нагородження переможців пройшла у святковій атмосфері та в музичному супроводі акторів і музикантів театру.

Також вітаємо усіх переможниць конкурсу: Юлію Манаєнкову, генерального директора міської лікарні №1; Анастасію Жадан, секретаря Молодіжної ради; Ірину Крающкіну, генерального директора «Міського консультативно-діагностичного центру» ; Наталію Реву, директора НВК №11; Дар’ю Кравець, заступника директора з навчально-тренувальної роботи «ДСШ №3» ; Наталію Бахарєву, головну медичну медсестру; Анну Павлову, члена Молодіжної ради міста; Наталію Кузьменко, заступника начальника управління молоді та спорту; Лесю Солоненко, голову правління ОСББ; Аліну Терещенко, майора поліції; Марію Дружко, письменницю та громадську діячку; Олену Дементьеву, керівника клініки здоров’я шкіри.