27 травня о 17:00 на Основній сцені театру ми покажемо одну з найяскравіших вистав з нашого репертуару – моношоудраму «МЕРИЛІН МОНРО. СОЛОДЕНЬКА».

Поставити виставу про всесвітньо відому особу, якою без жодного сумніву була Мерилін Монро, – завдання безперечно складне. Особливо з урахуванням того, що  в цій виставі поєднані такі протилежні жанри як шоу та драма. Щоб правдиво та якісно передати весь зміст та наповненість життя героїні, скопіювати манеру її рухів, міміку, авторам вистави крім офіційної біографії та якихось маловідомих фактів, потрібно було вивчити індивідуальні особливості її характеру, поведінки та світогляду. Це справді титанічна праця, але її результатом стала поява однієї з найяскравіших і неповторних вистав у репертуарі нашого театру, яка має глибший зміст, ніж просто розповідь про життя видатної актриси. Когось із глядачів історія яскравої, але нещасної зірки Голлівуду розчулить до глибини душі, а хтось лише відкриє для себе якісь невідомі моменти яскравого життя жінки, яка була одним з головних секс-символів XX століття. Але одне можна сказати точно: після перегляду цього спектаклю ніхто не залишиться байдужим.

Автор п’єси та режисер-постановник моношоудрами «Мерилін Монро. Солоденька» Маргарита Ненашева добре відома нашим глядачам іншою своєю режисерською роботою – виставою «Цілую. Леся» про життя відомої української письменниці та поетеси Лесі Українки. А образ легендарної білявки органічно та правдиво втілила на сцені заслужена артистка України Світлана Сушко.

– Мерилін Монро залишила яскравий слід у кіно та музиці, вона була і залишається еталоном краси та елегантності. Вона була законодавицею моди, нею захоплювалися чоловіки, на неї намагалися бути схожими мільйони жінок у всьому світі.  Але ми порушили питання: «Чи дійсно таким солодким було життя «солодкої» Мерилін Монро?». Тому наша вистава, це як своєрідний коктейль шоу і роздумів, – розказує Маргарита Ненашева. – Що стосується акторської роботи, то можна зазначити, що це невеличкий, але справжній акторський подвиг Світлани Сушко. Бо вся вистава – це єдиний емоційний монолог актриси, який якщо і переривався, то тільки хореографічними та вокальними номерами, але також в її виконанні. Вже з перших хвилин вистави Світлана привертає до себе увагу всього глядацького залу неймовірною харизмою та емоційністю і майстерно тримає цю високу ноту до самого фіналу.

– Зажитися зіграти Мерилін Монро, особистість знамениту в усьому світі — була велика зухвалість з мого боку, великий ризик з боку головного режисера театру та з боку режисера, яка зі мною працювала – Маргарити Ненашевої. Скільки  років уже минуло після смерті Мерілін Монро, а вона й досі у тренді.  Тому люди приходять у театр і чекають від виконавиці в першу чергу фізичної подібності з Мерилін, такої ж шаленої сексапільності та багатьох інших якостей, яких у мене немає. Але всі ці очікування мені треба було виправдати, треба було знайти якісь важливі психологічні риси, досліджуючи знакові події у її житті, створити повноцінний образ. Ми з режисером вирішили заглянути трішки за обрій і побачити «невідому Мерилін». Ця робота, звісно, була дуже непростою, але цікавою, – зізнається Світлана Сушко.

Оцінити акторську майстерність Світлани Сушко та розкрити для себе інший бік «солодкого життя”  Мерилін Монро ви зможете 27 травня.

Отримати довідки й замовити квитки можна за телефоном тел.: (067) 638-14-09