13 травня ми вже в 45-й раз покажемо на Основній сцені нашого театру виставу «Метод Гронхольма», яка поставлена за однойменною п’єсою відомого каталонського драматурга Жорді Гальсерана. Ця п’єса була написана у 2003 році й швидко стала популярною у всьому світі завдяки своїй незвичайній структурі та захопливому сюжету.

Без сумніву «Метод Гронхольма» це дійсно унікальна вистава в репертуарі нашого театру. Вона захоплює увагу глядачів з перших хвилин, постійно тримає в напрузі, інтригує несподіваними поворотами сюжету, викликає найсуперечливіші емоції, а у фіналі пропонує замислитися над питанням, чи дійсно ми повинні за будь-яку ціну намагатися досягти бажаного.

«Метод Гронхольма» зачіпає багато злободенних тем сучасності: безпринципність влади, маніпуляції людьми, таємниці та безжальну конкуренцію у жорстокому світі корпоративної культури. У цьому світі заради кар’єри та соціального статусу люди готові переступити через будь-якого і навіть через себе, через свої принципи й уподобання, аби домогтися поставленої мети. У цьому світі роботодавці готові без вагань розтоптати й зламати будь-якого потенційного співробітника, аби тільки зрозуміти, чи підходить він для їхньої вакансії.

Головним елементом вистави є унікальний метод рекрутування персоналу, розроблений професором Гронхольмом. Суть методу полягає в тому, що претенденти на високу посаду беруть участь у різних завданнях та іграх, щоб показати свої навички та якості. У процесі тестування кандидати змушені розкритися та розповісти про свої життєві та професійні досягнення й невдачі, відкрити свої таємниці та виявити свої справжні риси характеру.

Поступово тести стають все більш інтенсивними,  з’ясовується, що кожен із кандидатів має свої секрети та приховані мотиви. А ще стає зрозуміло, що метод Гронхольму не є нейтральним інструментом, а скоріше використовується як потужна зброя для маніпулювання та контролю. Цей метод як гострий скальпель безжально розкриває всі виразки кандидатів. Внаслідок цього «хірургічного втручання» у свідомість та психіку кандидатів, вони втрачають можливість контролювати свої почуття та приховувати якісь особисті таємниці, які здатні вплинути на прийняття роботодавцем остаточного рішення.

А от яке це буде рішення. Чи досягнуть претенденти своїх цілей, глядачі зможуть побачити вже 13 травня о 17:00.

Замовити квитки та отримати довідки можна за телефоном: (067) 638-14-09
Тел. каси: (068) 680 74 30