У складний і тривожний час гарна комедія здатна не тільки підняти настрій, а й зарядити глядачів позитивом на певний період. Вистава «Я його дружина» повністю справляється з цією задачею в ній є все для цього необхідне: тонкий французький гумор, щирі романтичні стосунки  чудова гра акторів, інтрига і навіть живописні краєвиди Парижу.

Починається ця іронічна комедія з класичної анекдотичної ситуаціїї – дружина раптово повертається додому і застає чоловіка в товаристві гарненької дівчини… Звісно, щоб якось виправдатись, чоловік придумує на ходу досить переконливе, на його погляд, пояснення, що ця дівчина робить в їх будинку. А от що буде далі, що переможе – чоловіча хитрість чи жіночий розум, глядачі дізнаються, коли подивляться цю комедію 9 квітня о 16:00 на Основній сцені театру.

Виконавець головної чоловічої ролі у виставі ролі, актор Дмитро Алексеєнко, підкреслює, що взагалі зраджувати своїй дружині це негарно, проте його герой досить творча людина і тому дивитись на те, як він намагається «викрутитись» з цієї пікантної ситуації, дійсно цікаво.

Комедія «Я його дружина» поставлена на сцені театру ім. Лесі Українки – заслуженим діячем мистецтв України Сергієм Чулковим за п’єсою відомого французького актора, сценариста і драматурга Жана Пуаре «З Великоднем!». У минулому році ця п’єса відмітила свій 40-річний ювілей проте і в наші дні вона залишається актуальною та викликає інтерес у сучасного глядача. А про її популярність у Франції говорить той факт, що на протязі кількох років вона входила до репертуару багатьох провідних французьких театрів. Згодом за цією п’єсою було знято фільм «Веселий Великдень» головну роль у якому виконав найвідоміший «професіонал» світового кінематографа Жан-Поль Бельмондо.

 

Отримати довідки та замовити квитки можна за телефоном: (067) 638-14-09. Телефон каси каси: (068) 680 74 30