«Украдене щастя» – визнаний шедевр світової драматургії, класика, перевірена роками, цінована режисерами та акторами, завжди зажадана глядачами. Це одна з найпопулярніших в українській літературі та найбільш знакова для театру п’єса Івана Франка

В основу сюжету Іван Франко поклав відому західноукраїнську народну «Пісню про шандаря». Події у виставі розгортаються в невеликому українському містечку. Анна, яку брати примусили вийти заміж за нелюба, змирилася з долею, притерпілася до свого чоловіка Миколи, бо він людина все ж таки добра та мирна. Але одного разу в їх будинку з’являється колишній коханий – Михайло, якого Анна вважала загиблим на війні. Любов, що, здавалося, щезла назавжди, спалахує з новою силою. Три людини виявляються втягнутими у вир нестримних палких почуттів. Виходу з ситуації цього любовного трикутника немає, тому що боротьба за право на щастя йде вже не на життя, а на смерть.

Вистава «Украдене щастя» стала лауреатом XI Міжнародного театрального фестивалю «Класика сьогодні» у номінаціях «Краща чоловіча роль» (Олександр Тарханов), «Краща жіноча роль» (Марина Юрченко), «Кращий молодий актор фестивалю» (Руслан Куксенко)

Подивитись виставу «Украдене щастя можна 22 червня о 18:00 на Новій сцені театру (колишній ПК ім. Горького).

Тел. каси: (068) 680 74 30

Замовлення квитків та довідки за тел.: (067) 638-14-09