Три дні поспіль – від 16 по 18 лютого – Театр відзначатиме символічні проводи зими та зустріч весни – гулятиме веселу Масляну!

Існує чимало цікавих традицій святкування. Але надважливим залишається настрій – веселий, життєрадісний, надихаючий… Надворі – ще по-зимовому холодно, а в серці вже квітне весна, душа сповнюється надій та поривань… Люди радіють, закликаючи весну. Отака сутність Масляної.

І яка ж Масляна без рум’яних, золотистих млинців? З давних давен люди вірили, що круглий, гарячий млинець – це символ Сонця, яке цієї пори все яскравіше світить в небі. Смачнючими  млинцями можна буде поласувати у театральному кафе, а також виграти їх у захоплюючих інтерактивних іграх в антракті та перед початком основного дійства…

У дні святкування Масляної Театр покаже кам’янчанам аж 4 україномовні вистави: 16 лютого – постановку «Самограй з перцем», яку наші глядачі охрестили «виставою-чарівницею»; 17 лютого – вражаючий масштабністю режисерського задуму та втілення спектакль «Наталка Полтавка»; 18 лютого – чудову казку «Коза-Дереза» та найкращу музичну виставу за версією театрального фестивалю «Січеславна» – комедію «За двома зайцями».

Перед початком вистав зі святом кам’янчан привітають артисти театру і не тільки. Хто саме? – Поки сюрприз. Занадто вже хочеться трішки вас поінтригувати….

 

Альона Карапиш,
начальник прес-служби