Романтичний трилер  «Англійська рулетка» за п’єсою двох англійців – Еріка  Еліса та Роджера Ріса після прем’єри, яка відбулася 18 листопада, відтепер можна буде побачити тільки на Новій сцені театру. Адже саме на цей театральний простір вистава була розрахована з самого початку. Таким чином ексклюзивний репертуар  вистав і концертів Нової сцени поповнився ще однією достойною і цікавою роботою.  Гарячі тривалі оплески глядачів – найкраще тому підтвердження.

Дійство, що розвернулося на сцені вражало своєю непередбачуваністю. Від  крутих сюжетних поворотів захоплювало дихання. Постійно змінювалося ставлення до героїв спектаклю: настороженість, симпатія, відраза, співчуття.

Заслужена артистка України Марина Юрченко у ролі багатої удовиці Філіпи Джеймс і  Сергій Винокуров у ролі лондонського бродяги  Данкена Мак Фі були достовірні і переконливі. Можна сказати, що «Англійська рулетка» – зірвала справжній джек-пот!

Для постановника спектаклю заслуженої артистки України Світлани Сушко це був  перший досвід  режисерської роботи. В цьому році вона  закінчила  Харківський національний університет мистецтв ім. І. П. Котляревського і «Англійська рулетка» – це її дипломна робота.  Що ж, і глядачі, і колеги оцінили  роботу дипломантки на «відмінно».

Хочеться привітати режисера, акторів і весь постановочний колектив з успішною прем’єрою.

До речі, наступний показ «Англійської рулетки» відбудеться 26 грудня, тож подбайте про квитки завчасно.