11 травня, після тривалої перерви, ми знову повертаємо у наш репертуар романтичний трилер «Англійська рулетка». Прем’єра цієї вистави відбулася у листопаді 2021 року і викликала неабиякий інтерес у глядачів.

Тоді непросту та драматичну історію взаємовідносин елегантної леді Філіпи Джеймс та безхатька Данкена Мак Фі на сцені втілили заслужена артистка України Марина Юрченко та актор Сергій Винокуров. У виставі, яку 11 травня ми покажемо на Новій сцені театру, роль Данкена виконає Руслан Куксенко. Як зізнається актор, він давно мрів зіграти таку «глибоку» роль і можливість проявити свої акторські таланти у цій виставі сприймає як подарунок долі.

– Можна сказати, що це роль моєї мрії. Коли я вперше побачив виставу «Англійська рулетка», то буквально одразу «закохався» у цю роль і вже тоді мені дуже захотілося зіграти Данкена. Я помітив, що у нас з ним багато спільного. Данкен за сюжетом поет, він писав вірші та навіть видавав свої книжки, а я також пишу вірші, я також нещодавно видав першу свою книжку. У Данкена була історія з нещасним коханням – і я також переживав щось подібне. І таких тоненьких ниточок, які зв’язували нас між собою, я помітив дуже багато. Тому мені дуже хотілось зіграти Данкена на сцені, бо мені здавалося, що я його дуже добре розумію. Та й сама вистава  зроблена на дуже високому рівні – в ній все відточено, все продумано до найдрібніших деталей, а її особлива  атмосфера просто зачаровує.. Коли я читав п’єсу, коли вчив текст, то я собі у голові вже намалював якийсь певний образ Данкена. Але коли я вийшов на сцену, то режисер вистави Світлана Сушко, сказала, щоб я забув все, що я собі напридумував. І ми разом почали працювати над цим образом просто з нуля. Виявилось, що Світлана Сушко стільки всього вклала в цю виставу, наскільки глибоко пропрацювала всі нюанси – там стільки підтекстів, стільки других планів, стільки тонких, ледь помітних натяків, що в мене спочатку навіть голова пішла обертом. Так, це складно, але це дуже цікаво! Я розумію, що працюючи над цією роллю під керуванням режисера,  отримую неймовірний особливий акторський досвід! Як би важко не було на репетиціях, але я просто «кайфую» від роботи у цій виставі, я розумію, що подібна роль – це просто подарунок долі! – каже Руслан Куксенко.

Нагадуємо, що подивитись цю виставу та оцінити акторську роботу Руслана глядачі зможуть вже 11 травня о 18:00 на Новій сцені театру.

Отримати довідки й замовити квитки можна за телефоном тел.: (067) 638-14-09