Запрошуємо глядачів на виставу-співбесіду «Метод Гронхольма». Буде жорстко, але цікаво

Психологічний трилер  «МЕТОД ГРОНХОЛЬМА» Жорді Гальсерана – це відвертий погляд на людську природу, який зачаровує, захоплює і навіть лякає своєю чесністю та точністю. Події розгортаються по детективній спіралі, кожен новий виток якої неможливо передбачити.

За сюжетом у таємничому офісі всесвітньо відомої корпорації зібралися чотири претенденти на високу посаду. У призначений час їх сповіщають про те, що відбір проводитиметься за новітньою технологією, розробленою якимось професором Гронхольмом, яка дозволяє безпомилково визначити кращого кандидата. Унікальність «Методу Гронхольма», який застосовується під час співбесіди з кандидатами на посаду топменеджерів великих компаній, полягає в тому, щоб ввести кандидата у стан стресу під час спеціальних тестів та випробувань. У цьому стані у претендентів виявляються їх справжні риси характеру, які може оцінити потенційний роботодавець. Як далеко в безкомпромісному конкурентному поєдинку можуть зайти люди? Чим вони готові знехтувати та пожертвувати? Через що готові переступити – насамперед  у собі самих? Та чи всі претенденти здатні витримати такий удар по психіці?

На всі ці питання ви отримаєте відповіді під час вистави-співбесіди «Метод Гронхольма», яку ми покажемо на Основній сцені театру у неділю 26 березня, о 16:00.

Вистава – Лауреат Вищої театральної премії Придніпров’я «Січеславна-2014» в номінаціях: «Краща режисерська робота» (Влада Бєлозоренко) та «Кращий акторський ансамбль».
Не рекомендуємо дивитися особам, молодшим за 18 років.

Тел. каси: (068) 680 74 30

Замовлення квитків та довідки за тел.: (067) 638-14-09