Чи замислювались Ви над тим як ми поводимо себе щодня? Як вітаємо одне одного, як робимо компліменти, користуємось столовими приладами.  Але ж все це частина нашого іміджу, частина враження яке ми справляємо на людей. На Новій сцені театру ми відкриваємо для усіх бажаючих «Школу етикету та краси» в якій зібрали найкращих фахівців та викладачів нашого міста.

Це унікальна школа, що допоможе сформувати ваш особистий імідж. Експерти навчать вас почуватися комфортно у будь-якому оточені та знаходити спільну мову з різними людьми, правильно підкреслювати ваш успіх та розповідати про ваші досягнення, помічати важливі деталі та правильно розставляти акценти у спілкуванні. Вони допоможуть вам розкрити свій потенціал і підняти ваше життя на новий рівень.

Незмінний тренер – знавчиня етикету Катерина Лащевська.

Експерти з краси та викладачі майстер-класів:

  • Лоліта Манафова, відомий майстер-колорист, технолог тм COIFFANCE. та засновник Школи перукарського мистецтва. Виконує фарбування будь-якої складності, стрижки і догляд за волоссям!
  • Маргарита Сугако, дипломований майстер-візажист, викладач курсів «Сам собі візажист», дизайн макіяжу в школі перукарського мистецтва LM Cloud Hair.
  • Юлія Товмач, засновник Школи «Юної Леді», викладач уроків дефіле.  Уроки дефіле призначені для дівчат і юнаків, які хочуть навчитися ефектно рухатися будь то по подіуму, на сцені або в житті, виробити в собі постать моделі, гарний крок і внутрішню впевненість.

Відкриття «Школи етикету та краси» та перше заняття відбудеться 9 жовтня о 18:30. Контактний телефон: +380 97 617 16 09