Шановні студенти міста Кам’янського (університету, коледжів та технікумів)!
Театр ім. Лесі Українки з великим задоволенням запрошує всіх СТУДЕНТІВ міста з 7 жовтня по 31 грудня 2018 року на БЕЗКОШТОВНИЙ перегляд вечірніх вистав нашого Театру, в рамках проекту-переможця Конкурсу громадських проектів 2018 року «Студенте, відвідуй театр безкоштовно!»

УВАГА!

УМОВИбезкоштовного відвідування театру:

  • Студенти мають право відвідувати ВЕЧІРНІ вистави за репертуаром нашого театру в період з 07 жовтня по 31 грудня 2018 року (крім прем’єр, святкових шоу-програм, вистав для дітей та вистав інших театрів).
  • Отримання квитка на виставу в касі театру при обов’язковому пред’явленні студентського квитка. На один студентський видається один театральний квиток вартістю 60 грн.
  • При намірі відвідування театру групою студентів (від 10 осіб), обов’язково попередити заздалегідь за номером телефону – (067) 630-88-81 та підготувати список студентів (ПІБ та номер студентського квитка) не пізніше ніж за 1 день до вистави.

Довідки за тел. (067) 630-88-81 – Ейнер Маріанна, координатор з питань реалізації проекту «Студенте, відвідуй театр безкоштовно!».