Ходити в театр, особливо всією родиною – одне задоволення, адже там відкривається особливий світ,  яскравий, різноманітний та багатогранний. В театрі дитина розкриває себе, розвиває  інтелект, почуття прекрасного, отримує навички спілкування, долучається до культури і вчиться бути собою. А ще чарівний світ театру допомагає  діткам пробудити їх особисті  творчі можливості.

В новому театральному сезоні ми приготували для наших маленьких глядачів багато цікавих проектів.  Щонеділі, за півгодини до початку дитячих вистав  вони зможуть поспілкуватися з казковими персонажами, пограти у веселі ігри та взяти участь у різноманітних конкурсах,  відчути себе справжніми акторами, приміряти костюми пірата, моряка чи клоуна, потанцювати на гавайській вечірці, побувати на екскурсії за лаштунками  та отримати фото на згадку.

Впродовж сезону юним театралам ми покажемо «Тигренятко, що казало «Р», «Бременські музиканти», «Спляча красуня», «Кицин дім», «Попелюшка» та багато інших улюблених казок. До репертуару повернулися  вистави «Я Котигорошко» та «Троє поросят». Новорічним подарунком  для маленьких кам’янчан стане казка «Кіт у чоботях».