Академічний театр ім. Лесі Українки знову відкрито для жителів Кам’янського та гостей міста.

Дотримуючись вимог та рекомендацій виходу з карантину 11 червня ми продовжили свій перерваний ювілейний сезон, щоправда, перші зустрічі з глядачем відбулися просто неба.

У Театральному дворику Нової сцени ми згадали перлини української естрадної пісні, розквіт якої прийшовся на 50-ті – 70-ті роки минулого століття у концертній програмі «Пісні, які співає серце» та показали ретро-концерт «А у нас у дворі» під час  якого глядачі зустрілися з героями легендарного фільму Марлена Хуциєва «Весна на Зарічній вулиці».

Два музичних вечори провели у затишній атмосфері Камерної сцени. Глядачі насолоджувалися програмами «Астор П’яццолла. Танго пристрасті» та «В ритмі вальсу» струнної групи оркестру під керівництвом заслуженого артиста України Олександра Володіна.

 З 25 червня відкриється Основна сцена театру – звичайно ж, із дотриманням необхідних вимог безпеки.  Глядачі зможуть подивитися музичну комедію «За двома зайцями» за п’єсою Михайла Старицького, комедію «Вечеря дурнів» Франсиса Вебера та комедію положень «Гра в кохання» за п’єсою французького драматурга Марка Камолетті.  А 3 липня ми закриваємо наш 40-й ювілейний сезон комедією «Любов-любов, або як ми влетіли».

Під час літніх канікул театрали  не залишаться на одинці.  У Театральному дворику заплановано декілька розважальних програм. 18 липня о 18:30  вечір танців під духовий оркестр «Танцмайданчик  у стилі ретро».  23 липня о 18:30 концерт Євгена Босенко у супроводі оркестру  «Один – для всіх», а  25 липня о 18:30 концерт оркестру театру  «Джаз просто неба»

А вже 31 липня ми запрошуємо кам’янчан на прем’єру вистави «Жінки Джейка», яка відкриє 41-й театральний сезон.