У цьому році два проекти пов’язані з нашим театром пройшли на наступний етап міського конкурсу Бюджет участі. Тож хочемо представити ці програми, які націлені на студентів та людей, більш старшого покоління.

Ініціатором проекту під №62 «Збагачуйся духовно безкоштовно, студенте!» виступили самі студенти. Подібну програму ми провели в 2018 році і з жовтня по груднь майже 3 тисячі молодих людей змогли безкоштовно відвідати наші заходи. Сьогодні молодь бажає культурно збагачуватися, і ми повинні цьому посприяти.

Другий проект міської програми під №16 «Новий громадський простір у парку Нової сцени» розрахований на будь-яку вікову категорію. Ми хочемо залучити мешканців міста до активної участі в заходах, що проводяться на подвір’ї Нової сцени театру та території прилеглого парку, відродити культурне життя в районі з історичною назвою «Горплощадка» і урізноманітнити дозвілля людей.

Ми плануємо проводити тематичні концертні програми, вечори відпочинку  за участі артистів  Театру ім. Лесі Українки у вихідні, та святкові дні просто неба на сцені на задньому подвір’ї Нової сцени, та в прилеглій парковій зоні у 2020 році двічі на місяць безкоштовно для усіх бажаючих.

Цьогоріч в програмі Бюджет участі одна особа може віддати свій голос за 4 проекти, і два ми вам вже запропонували.  Голосування відбуватиметься у червні. Слідкуйте за нашими новинами, щоб бути в курсі.