Відбувся загальний звітний концерт, що підбиває підсумки навчального року Творчої майстерні «Гармонія».  Діти приготували для своїх батьків і гостей справжній гала-концерт, вони проявили себе і як танцівники, і як вокалісти, і як артисти.

Уривки з вистави «Хроніки Нарнії» стали перепусткою на фінал регіонального дитячого конкурсу «Z_ефір» для вихованців Марини Юрченко з театральної студії. Цього дня роботу юних акторів оцінювали їх батьки, гості та керівництво Театру ім. Лесі Українки.

Родзинкою нашої Майстерні «Гармонія» стала хореографічна студія класичного танцю під керівництвом Ілони Єрошенко. Маленькі балеринки давно підкорили серця кам’янських театралів, виступаючи на великій сцені у святкових програмах. Під час звітного концерту вони отримали ще одну можливість оцінити себе, відчути сцену та подарувати своїм рідним моменти радості.

Хтось із цих талановитих дітей тільки робить перші кроки в опануванні мистецтва співу. Інші вже встигли взяти участь в різних концертах, конкурсах і фестивалях. Але виступаючи перед своїми рідними і близькими, всі намагалися показати найкраще, чого їх навчила у вокальній студії Ірина Шульга.

У той день на сцені розгорнулося яскраве, захоплююче дійство, що стало результатом великої копіткої роботи і невпинного творчого пошуку хореографа Творчої майстерні «Гармонія» Миколи Дреміна. Концертна програма була дуже різноманітною, а діти були прекрасними.

На звершення  звітного концерту головний режисер Театру ім. Лесі Українки Сергій Чулков наголосив на тому, що Творча майстерня «Гармонія» і те, що там відбувається день у день вже три роки поспіль, унікальне явище і для театру, і для міста в цілому. З часом ці талановиті діти стануть гордістю міста.

Окремою сольною програмою був звітний концерт «9 місяців потому» студії сучасного танцю «Fleur» під керівництвом Євгенії Кирик. Юні обдарування, які стали улюбленцями в театрі і в усьому місті, подарували унікальне шоу зі світлом, звуком і шикарними танцювальними номерами.

Звітні концерти пройшли на одному диханні і подарували багато яскравих, незабутніх вражень від зустрічі з прекрасним. А після літніх канікул Творча майстерня «Гармонія» знову гостинно відкриє двері для дітвори.