1 квітня у всьому світі відзначається День сміху. Запрошуємо всіх кам’янчан і гостей міста відзначити це веселе свято у нашому театрі! Саме у цей день  ми покажемо   іскрометну комедію «Гра в кохання», поставлену за п’єсою всесвітньо відомого французького комедіографа Марка Камолетті. Ця вистава гарантовано підніме настрій, зарядить бадьорістю та оптимізмом усіх, хто сидить у залі.

«Гра в кохання» – це типова комедія положень,  всі її герої внаслідок випадкових і непередбачених збігів обставин потрапляють у курйозні, кумедні ситуації.

За сюжетом, відправивши свою дружину Жаклін у гості до її мами, Бернар вирішує провести вільний вечір у товаристві своєї коханки. Проте дружина зненацька вирішує нікуди не їхати. Хто може допомогти Бернару у цій пікантній ситуації? Тільки його вірний друг Робер, який відразу був викликаний нещасним ловеласом для підстрахування. Але, як з’ясувалося, Жаклін теж має свої маленькі таємниці та ретельно приховує їх від чоловіка. А Робер виявився не таким уже й добрим товаришем. Коли до цієї компанії приєднується ще й запрошена куховарка, ситуація заплутується до неможливості. І тоді починається складна і винахідлива «Гра в кохання», в якій кожен з її учасників намагається щасливо вибратися зі складного становища, при цьому потрапляючи в ще більш безвихідну ситуацію.

У підсумку на глядачів чекають дві з половиною години іскрометного гумору, які безумовно стануть гарним подарунком до міжнародного дня сміху.

Тож запрошуємо всіх охочих весело провести час 1 квітня о 16:00 на Основну сцену театру. Гарний настрій – гарантуємо!

Замовити квитки та отримати довідки можна за тел.: (067) 638-14-09