9 жовтня міська влада вітала з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва всіх кам’янчан, причетних до цієї сфери. В Камерній залі Нової сцени Театру ім. Лесі Українки в теплій невимушеній атмосфері пройшла церемонія нагородження митців, які зробили особливо вагомий внесок у розвиток української культури.  Серед них були і працівники нашого театру.

Лауреатом міської премії в галузі культури «Кам’янське мистецьке перевесло-2021» в номінації «Театральне мистецтво» стала заслужена артистка України Світлана Сушко за створення низки високохудожніх сценічних образів.

Світлана працює в нашому театрі з вересня 2020 року. За рік вона встигла зіграти шість яскравих, неординарних ролей, а також у якості режисера поставити романтичний трилер «Англійська рулетка». Актриса вражає своєю надзвичайною працездатністю, беззавітною відданістю професії і блискучим талантом.  До речі прем’єра  «Англійської рулетки» відбудеться незабаром – 18 листопада, о 18:30 на Новій сцені. А 20 листопада, о 17:00 гдядачі зможуть побачити  Світлану Сушко в моношоудрамі «Мерилін Монро. Солоденька», в якій актриса грає не тільки роль легендарної зірки Голлівуду, а і віртуозно відтворює образи  людей, які супроводжували життєвий шлях кінодіви.

Подяками міського голови були нагороджені артист драми Максим Монастирський і головний диригент театру Володимир Ципуринда. Подячний лист міського голови отримали помічниця художнього керівника Тетяна Поліщук, художник з освітлення Анатолій Шрамко, звукооператор Володимир Скороход і начальниця господарського цеху Ніна Гайдюк.

  Ще одну нагороду отримала директор-художній керівник театру заслужена артистка Казахстану, заслужений діяч мистецтв України Маргарита Кудіна – вона стала переможницею рейтингу «Кращий у культурі – 2021» у номінації «Овація»  за виконання ролі Етель Севідж у нещодавній прем’єрі, комедії Дж. Патріка “Дивна місіс Севідж”.

Щиро вітаємо наших колег із заслуженими нагородами, бажаємо невичерпної наснаги та нових творчих успіхів!