В Блакитній вітальні  Нової сцени Театру ім. Лесі Українки  2 лютого перед початком вистави «Украдене щастя» (о 16:45) відбудеться  відкриття виставки  живопису Анатолія Володимировича Федорова.  Пейзажі, натюрморти, портрети людей, зображення тварин, картини в жанрі фентезі –художник  намагається освоїти всі ці жанри. Малює виключно олійними фарбами на полотні.

Цікаво, що займатися живописом Анатолій Володимирович почав лише у 2013 році. А от  бажання стати художником з’явилося у нього ще у дитинстві. Спробував  було навчатися в студії образотворчого мистецтва при Будинку культури  в Магнітогорську, та каже, що з викладачем не повезло, людина виявилася незацікавленою, байдужою.

А потім було велике цікаве успішне трудове життя. Після закінчення гірничо-металургійного інституту працював на Магнітогорському металургійному заводі інженером-дослідником, заочно навчався в аспірантурі, захистив дисертацію на здобуття ступеню кандидата технічних наук.  В 1990 році переїхав до Дніпродзержинська і чотири роки викладав в індустріальному інституті на кафедрі технології металів. А в 1994 році почав працювати на заводі «Метиз», пройшов шлях від начальника технічного відділу до посади головного інженера. А в 2017-му вийшов на пенсію.

Нудьгувати без роботи не приходиться. Адже тепер майже весь час присвячує улюбленій справі – пише картини.

Запрошуємо всіх бажаючих на відкриття виставки!