21 квітня на Новій сцені Театру ім. Лесі Українки  відбудеться прем’єра вистави «Кайдашева сім’я» за однойменною повістю класика української літератури Івана Нечуя-Левицького.

Розповідаючи про буденне життя великої родини Кайдашів, Нечуй-Левицький торкнувся вічних проблем: взаємовідносин батьків та дітей, людської гідності та свободи, кохання та зради, віри в Бога та моралі, добра та зла.

Як часто буває у звичайному житті, трагічні та комічні ситуації у цій повісті постійно переплітаються і, зважаючи на те під яким кутом зору на них дивитись, можуть викликати або сум, або посмішку. Тому і жанр у нашої вистави досить незвичний «Комедія з елементами суму»

– «Кайдашева сім’я» зазвичай позиціюється, як «драматична комедія», але у нашій виставі я роблю акцент більш на комедійній складовій, бо у нас зараз і так дуже багато драм і суму, – зазначає  режисер-постановник вистави, заслужена артистка України Ірина Чваркова. – Хоча я впевнена, що за смішними й комічними ситуаціями наші глядачі побачать і те, що за ними приховано. Побачать ті речі які неприпустимі в нашому суспільстві, від яких треба відмовлятись, викидати геть з нашого життя: сварки, бійки, сімейні конфлікти. Але вони були й у часи Кайдашів, і присутні зараз. Від них нікуди не дінешся. Тому ми повинні це бачити й розуміти.

Тож запрошуємо всіх кам’янчан та гостей міста 21 квітня о 18:00 на прем’єру вистави «Кайдашева сім’я», щоб від душі посміятись, подумати про сімейні цінності, а можливо й трохи посумувати, але у будь-якому разі отримати насолоду від знайомства з героями цього видатного твору  у виконанні наших акторів.

Отримати довідки та замовити квитки можна за телефоном.: (067) 638-14-09