18 травня о 18:00 ми запрошуємо всіх, хто любить музику, всіх, хто цінує прекрасне, всіх, хто вірить в справжнє кохання, всіх, хто втомився від довгої зими та радіє весняним теплим дням до Нової сцени театру.

Саме в цей день в концертній програмі  «В ПРОМІННІ СОНЯЧНОГО ЖАНРУ» для вас буде співати лауреатка міжнародних конкурсів оперети та мюзиклу Наталія Штернер. Справжні меломани просто не мають права пропустити цю унікальну подію, оскільки Наталія Штернер володіє рідкісним тембром голосу, колоратурним сопрано, який дозволяє виконувати віртуозні вокальні партії. Впевнені, що її неповторний голос зачарує всіх присутніх на концерті та як за помахом чарівної палички перенесе їх у яскравий й райдужний світ чудової музики та гарного настрою. Бо достатньо лише почути цей чудо-голос, щоб назавжди закохатися в нього, закохатися в музику… чи навіть просто закохатися. Ті, кому вже пощастило побувати на концертах Наталії, можуть це підтвердити.

Під час концерту у виконанні Наталії Штернер у супроводі оркестру театру під керівництвом харизматичного Євгена Курова прозвучать арії з всесвітньовідомих оперет та найпопулярніших мюзиклів. А романтичний настрій цього чудового вечора будуть підтримувати Боні та Стасі – герої оперети Кальмана «Сільва». В цих веселих персонажів перевтіляться ведучі концертної програми Тетяна Петренко та Руслан Куксенко, саме музика допоможе їм стати ближчими один до одного і прийняти найважливіше рішення у своєму житті.

Дату і час концерту дуже просто запам’ятати – 18-го числа о 18-й годині. Рекомендуємо не зволікати й придбати квитки на найкращі місця у залі вже зараз. Замовити квитки та отримати довідки можна за телефоном (067) 638-14-09.