Шлюб за добу

Шлюб за добу

Нова Сцена Театру
вул. Миколи Лисенка, 24
(колишній ПК ім. Максима Горького)

Шановні друзі!

Парі, яка вирішила узаконити свої стосунки, необхідно:

Крок 1. Звернутись до менеджера з питань реалізації пілотного проекту;
Крок 2. Обрати дату та час проведення реєстрації шлюбу (не раніше ніж за добу після подачі документів);
Крок 3. Укласти відповідний договір з менеджером, оплатити послугу.
Крок 4. Завітати на власне весілля!

За усіма питаннями щодо спрощеної процедури одруження звертатися до нашого менеджера з питань реалізації пілотного проекту Дробишевої Світлани Петрівни за номером телефону (068) 71-200-71, або надіслати запит на електронну адресу: teatr-novascena@ukr.net.

Час прийому заявок: з 10 00 до 17 00, з вівторка по суботу.
Вихідні: понеділок, неділя.

Вартість послуг з реєстрації шлюбу

Пакет послуг “Базовий”2 809 грн.

Подача заяви за 24 години до реєстації шлюбу
Урочиста реєстрація шлюбу фахівцем відділу Дніпровського районного у м. Кам’янське ВДРАЦСГТУЮ у Дніпропетровській області.
Бронь дати та часу проведення + 500грн

Пакет послуг “Стандарт”4 809 грн.

Подача заяви за 24 години до реєстрації шлюбу
Урочиста реєстрація шлюбу фахівцем відділу Дніпровського районного у м. Кам’янське ВДРАЦСГТУЮ у Дніпропетровській області.
Попереднє бронювання дати та часу проведення
Церемонія за участю гостей (до 30 хв)
Фотозона  – фойє 2 поверху (урочисті банери)
Музичний супровід (акустика)

Пакет послуг “Преміум”9 309 грн.

Подача заяви за 24 години до реєстрації шлюбу
Урочиста реєстрація шлюбу фахівцем відділу ДРАЦС
Попереднє бронювання дати та часу проведення
Церемонія за участю гостей (до 1 години) – фотозона фойє 2 поверху – весільна арка, квіти, тематичні банери.
Музичний супровід (акустика)
Попередня консультація з ведучою щодо узгодження весільної церемонії
Реєстрація шлюбу в день подачі заяви

Одруження в неробочий час та в державні свята
Лише для пакетів «Стандарт» та «Преміум»  – 2 923 грн.

Зверніть увагу

Зазначена вартість не включає комісію банку та держмита
Заявки щодо реєстрації шлюбу приймаються з 10.00 до 17.00 з вівторка по суботу.

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ

Перелік документів

Паспорт громадянина України (при наданні id-картки додатково подається витяг з реєстру про місце реєстрації);

Ідентифікаційний код;

Особи, в яких було вилучено паспорт громадянина України, у зв’язку з взяттям на консульський облік в іншій державі, надають паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відповідною відміткою про це в паспорті;

Якщо особа раніше перебувала в шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу; рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили; свідоцтво про смерть одного з подружжя; висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним тощо).

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ЧОЛОВІКОМ ТА ЖІНКОЮ, ЩО НЕ Є ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ (АБО ОДИН ІЗ НИХ)

Перелік документів

Закордонний паспорт іноземця та засвідчений в установленому порядку переклад першої сторінки закордонного паспорта на українську мову;
Якщо в іноземця є дозвіл на проживання, то додатково надається посвідка на тимчасове чи постійне місце проживання в Україні з відміткою в закордонному паспорті про видачу такої посвідки;
Якщо особа вже перебувала у шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує розірвання попереднього шлюбу, легалізований (апостильований) відповідним чином та засвідчений в установленому порядку з перекладом усіх сторінок на українську мову
Також зверніть увагу, що перед подачею заяви на реєстрацію шлюбу, потрібно перевірити легальність перебування іноземця на території України. Для цього Вам потрібно звернутись з усіма вищезазначеними документами до нас, і ми направляємо відскановану копію паспорта іноземця та його перекладу на перевірку до Державної міграційної служби України.

Якщо паспорт іноземця виданий менше ніж за півроку до подання заяви на реєстрацію шлюбу, додатково іноземець має надати довідку про перетин кордону з Державної прикордонної служби України за останні 180 днів або ж надати свій попередній закордонний паспорт.