Шлюб за добу

Шлюб за добу

Нова Сцена Театру
вул. Миколи Лисенка, 24
(колишній ПК ім. Максима Горького)

Шановні друзі!

Парі, яка вирішила узаконити свої стосунки, необхідно:

Крок 1. Звернутись до менеджера з питань реалізації пілотного проекту;
Крок 2. Обрати дату та час проведення реєстрації шлюбу (не раніше ніж за добу після подачі документів);
Крок 3. Укласти відповідний договір з менеджером, оплатити послугу.
Крок 4. Завітати на власне весілля!

За усіма питаннями щодо спрощеної процедури одруження звертатися до нашого менеджера з питань реалізації пілотного проекту Дробишевої Світлани Петрівни за номером телефону (068) 71-200-71, (097) 564 30 01  або надіслати запит на електронну адресу: teatr-novascena@ukr.net.

Час прийому заявок: з 10 00 до 17 00, з вівторка по суботу.
Вихідні: понеділок, неділя.

 

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ

Перелік документів

Паспорт громадянина України (при наданні id-картки додатково подається витяг з реєстру про місце реєстрації);

Ідентифікаційний код;

Особи, в яких було вилучено паспорт громадянина України, у зв’язку з взяттям на консульський облік в іншій державі, надають паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відповідною відміткою про це в паспорті;

Якщо особа раніше перебувала в шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу; рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили; свідоцтво про смерть одного з подружжя; висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним тощо).

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ЧОЛОВІКОМ ТА ЖІНКОЮ, ЩО НЕ Є ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ (АБО ОДИН ІЗ НИХ)

Перелік документів

Закордонний паспорт іноземця та засвідчений в установленому порядку переклад першої сторінки закордонного паспорта на українську мову;
Якщо в іноземця є дозвіл на проживання, то додатково надається посвідка на тимчасове чи постійне місце проживання в Україні з відміткою в закордонному паспорті про видачу такої посвідки;
Якщо особа вже перебувала у шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує розірвання попереднього шлюбу, легалізований (апостильований) відповідним чином та засвідчений в установленому порядку з перекладом усіх сторінок на українську мову
Також зверніть увагу, що перед подачею заяви на реєстрацію шлюбу, потрібно перевірити легальність перебування іноземця на території України. Для цього Вам потрібно звернутись з усіма вищезазначеними документами до нас, і ми направляємо відскановану копію паспорта іноземця та його перекладу на перевірку до Державної міграційної служби України.

Якщо паспорт іноземця виданий менше ніж за півроку до подання заяви на реєстрацію шлюбу, додатково іноземець має надати довідку про перетин кордону з Державної прикордонної служби України за останні 180 днів або ж надати свій попередній закордонний паспорт.